Oppas Hilversum

Oppas in Hilversum waar behoeftes van uw kinderen centraal staan

Op zoek naar een oppas in Hilversum waar de behoeftes van uw kinderen centraal staan? Als gastouder in Hilversum kom ik ook thuis langs om op te passen. Daarbij vind ik het belangrijk om aan te sluiten op de behoeftes van uw kind(eren). Houdt uw kind van bakken? Dan gaan we de keuken in om lekkere cupcakes te maken of andere (gezonde) hapjes. Is uw kind een meer creatief type? Dan haal ik alle knutselspullen tevoorschijn en gaan we knutselwerkjes maken die passen bij het seizoen. Ik vind het daarbij een uitdaging om ze spelenderwijs nieuwe dingen aan te leren. Als er zich een leermoment voordoet speel ik daar meteen op in. Naast mijn pedagogische kennis heb ik een certificaat EHBO voor kinderen behaald en ben ik in het bezit van een verklaring omtrent gedrag. Wilt u een kennismakingsgesprek aanvragen voor oppas in Hilversum? Neem contact met mij op!

Oppas in Hilversum hecht veel waarde aan persoonlijk contact

Wat mij kenmerkt als oppas in Hilversum is dat ik veel waarde hecht aan een goede communicatie met elkaar. In een kennismakingsgesprek bespreken we alles wat ik moet weten over jullie kind en komen er praktische zaken aan bod. Zo ben ik benieuwd naar wat het karakter van uw kind is en wat uw kind leuk vindt om te doen. Verder houd ik rekening met de routines van uw kind. Ook vind ik belangrijk om op de hoogte te zijn van de huisregels en of uw kind bepaalde allergie├źn heeft. Door onze verwachtingen naar elkaar uit te spreken kan ik daar als oppas in Hilversum goed op inspelen. Zo ontstaan er geen misverstanden en kunnen we prettig met elkaar samenwerken.

Oppas Hilversum

Oppas in Hilversum is flexibel

Als oppas in Hilversum biedt ik ook kinderopvang in Hilversum aan. U kunt dus zelf kiezen wat het prettigste is voor uw kinderen. Ze kunnen bij mij thuis komen op de kinderopvang maar het is dus ook mogelijk dat ik bij u thuis kom. Hierin ben ik erg flexibel dus geef aan wat u graag wilt. Verder kan ik ook licht huishoudelijke taken doen en kan ik uw kind(eren) halen en brengen naar naschoolse activiteiten. Ook is het mogelijk dat ik een maaltijd ga koken. Bent u opzoek naar een oppas in Hilversum? Maak gelijk een afspraak voor een kennismakingsgesprek!

Menu