Kinderopvang hilversum

Kinderopvang in Hilversum met oog voor de behoeftes van uw kinderen

Bent u op zoek naar een kinderopvang in Hilversum waar de behoeftes van uw kinderen centraal staan? Door mijn afgeronde opleidingen en werkervaring als gastouder kan ik goed aansluiten bij de behoeftes van uw kind. Ik hecht er veel waarde aan om uw kind(eren) te stimuleren in hun ontwikkeling. Als gastouder in Hilversum vang ik kinderen op tot 18 jaar oud. Daarvoor heb ik ook mijn EHBO-certificaat behaald. Als u uw kind(eren) naar mij brengt neem ik voor even alle taken die bij de verzorging en opvoeding van uw kind horen uit handen. Hierdoor kunt u gewoon naar uw werk gaan of andere belangrijke zaken regelen. Naast het naar bed brengen en in bad doen vind ik het ook heel leuk om gezellig met uw kind(eren) te knutselen of een spelletje te spelen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor kinderopvang in Hilversum? Of bent u op zoek naar een oppas in Hilversum? Neem contact met mij op!

Kinderopvang hilversum

Waarom kinderopvang in Hilversum?

Waarom zou u kiezen voor kinderopvang in Hilversum bij Gastouder Karen? Allereerst vind ik het heel belangrijk dat uw kind(eren) zich vertrouwd bij mij voelen. Elke keer wanneer ze naar de kinderopvang komen zien ze mij en hebben ze geen wisselende gezichten. Verder hecht ik er veel waarde aan om niet alleen maar op de cognitieve ontwikkeling van uw kind te focussen maar ook op de emotionele ontwikkeling. Ik zorg ervoor dat uw kind(eren) zich gewaardeerd voelen door regelmatig complimentjes te geven. Zo sneeuwt uw kind niet onder in de groep maar hebben ze altijd de beschikking tot persoonlijke aandacht. Wilt u ook kinderopvang in Hilversum aanvragen? Vul het contactformulier en ik neem zo snel mogelijk contact op.

Kinderopvang in Hilversum met veel pedagogische kennis

Mijn kinderopvang in Hilversum kenmerkt zich dus door de persoonlijke aandacht maar ik heb zelf ook veel pedagogische kennis. Hierdoor begrijp ik het waarom achter het gedrag van uw kind en ik kan ik daarop aansluiten. Verder ben ik erg flexibel in de opvangtijden in vergelijking met een reguliere opvang. We stemmen samen af welke mogelijkheden er zijn. Voordat u uw kind(eren) bij mij op de opvang brengt hebben we een kennismakingsgesprek. U kunt hierin aangeven waar u veel waarde aanhecht in de opvoeding. Vraag een kennismakingsgesprek aan en we bespreken de mogelijkheden.

Menu