Kinderdag verblijf Hilversum

Op zoek naar een betrouwbare kinderdagverblijf Hilversum?

Heeft u moeite met het vinden van een betrouwbare kinderdagverblijf Hilversum? Het vinden van een goede, maar vooral betrouwbare gastouder kan een lastige opgave zijn. U wilt natuurlijk dat u uw kind in goede handen achter laat zodra u vertrekt voor uw werkdag. Bij het kinderdagverblijf Hilversum van Gastouder Karen wil ik uw kind graag met open armen ontvangen! Ik ben in het bezit van de juiste kwalificaties, ik beschik over een EHBO-certificaat en ben een geregistreerd gastouder. Daarnaast is het mogelijk om kinderen tot en met 18 jaar bij mij op te laten vangen. Ook vind ik het belangrijk om uw kind te stimuleren op het gebied van persoonlijke ontwikkelingen en neem ik graag de taken uit handen die bij opvoeding en verzorging komen kijken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met mij als gastouder? Neem gemakkelijk contact met mij op via de website!

De diensten van kinderdagverblijf Hilversum

Bij kinderdagverblijf Hilversum kunt u uw kind met een gerust gevoel achterlaten. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich op hun gemak voelen bij mij. Daarbij vind ik het ook belangrijk om bij te dragen aan de ontwikkeling van uw kind door middel van het doen van spelletjes, knutselen, spelen en voorlezen. Naast dat u uw kind veilig bij het kinderdagverblijf Hilversum kunt achterlaten, ben ik ook beschikbaar als gastouder of oppas bij u aan huis. Zo is uw kind in een betrouwbare, bekende en veilige omgeving terwijl ik hem of haar de gehele dag opvang. Andere taken die ik graag voor u uit handen neem zijn dingen zoals koken, kinderen ophalen van school, in bad doen of naar bed brengen. Ook voor het halen en brengen naar naschoolse activiteiten, bakken en vrij spelen ben ik bereid u en uw kind te helpen. U kunt van mij een professionele houding verwachten met veel ervaring en kennis op het gebied van kinderen.

Gastouder hilversum

Komt u met uw kind(eren) langs bij Gastouder Karen?

Een ding is zeker, uw kind zal het naar zijn of haar zin hebben bij kinderdagverblijf Hilversum van Gastouder Karen! Ik houd van een uitdaging en vind het leuk om kinderen bezig te houden met verschillende activiteiten. Daarnaast vind ik uw vertrouwen in mij ook belangrijk. Bent u geïnteresseerd in mijn mogelijkheden als gastouder of oppas? Via de website kunt u gemakkelijk een contactformulier invullen en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op!

Menu