Gastouder hilversum

Gastouder in Hilversum is aangesloten bij Eigen en Wijzer

Bent u op zoek naar een gastouder in Hilversum met de juiste kwalificaties? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Ik ben een geregistreerde gastouder die in het bezit is van een verklaring omtrent gedrag. Ook heb een certificaat behaald voor EHBO bij kinderen en ben ik opgenomen in het landelijke register kinderopvang. Ik vind het belangrijk om mijn kennis te blijven verdiepen en daarom heb ik de cursus Kinderpsychologie van de NHA gevolgd. Met deze kennis kan ik goed inspelen op de behoeftes van uw kind(eren). Verder ben ik als gastouder in Hilversum ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Doordat ik werk via gastouderbureau Eigen en Wijzer is het mogelijk dat u kinderopvang toeslag krijgt van de Belastingdienst. Wilt u meer weten over mij als gastouder in Hilversum? Neem contact op!

Gastouder in Hilversum heeft eindeloos geduld

Wat mij uniek maakt als gastouder in Hilversum is dat ik eindeloos geduld heb. Je zou zeggen dat dit een keertje opraakt met het passen zoveel kinderen. Toch is dat op mij niet van toepassing. Ik maak graag knutselwerkjes met uw kind(eren) en leg rustig uit hoe ze te werken kunnen gaan als ze er niet uit komen. Daarbij vind ik het belangrijk om niet alles voor te kauwen maar ze zelf ook lekker te laten exploreren. Naast knutselen vind ik het ook ontzettend leuk om te bakken. Spelenderwijs leer ik uw kind(eren) verschillende maateenheden aan om daarna te genieten van de lekkerste koekjes en (gezonde) versnaperingen. Wilt u meer weten over kinderopvang in Hilversum of de mogelijkheden voor oppas in Hilversum? Neem contact op!

Gastouder hilversum

Gastouder in Hilversum haalt en brengt uw kinderen

Op zoek naar een gastouder in Hilversum die uw kind(eren) naar naschoolse activiteiten kan brengen? Ik ben erg flexibel dus ik vind dat geen enkel probleem. Ook haal ik uw kind(eren) met plezier op van school en begeleid ik bij het maken van speelafspraken. Wanneer uw kind(eren) geen vriendje of vriendinnetje te spelen hebben zorg ik ervoor dat ze genoeg te doen hebben en stimuleer ik ze in hun ontwikkeling. Zo vind ik het erg leuk om voor te lezen of om spelletjes te spelen. Wilt u kennismaken met mij als gastouder in Hilversum? Vul dan het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Menu